Werkwijze


Samen Gezond is specialist op het gebied van uitgebalanceerde voeding, beweging en een gezonde levensstijl.foto voor bij stukje Werkwijze

In een intake gesprek worden de gezondheidswensen en huidige eet- en leefgewoontes in kaart gebracht. Op basis daarvan adviseren we een gezondheidsprogramma op het gebied van:

  1. Voeding
  2. Beweging
  3. Levensstijl (roken, alcoholgebruik, stress, ontspanning, etc.)

Daarna volgt een periode waarin we regelmatig contact hebben over de voortgang van het programma. Daarin wordt veel aandacht geschonken aan uw bewustwording over voeding en gezondheid.

Dankzij de 1-op1-benadering, zorgen wij ervoor dat u zo weinig mogelijk afwijkt van het programma. Deze benadering zorgt voor de vaak zo noodzakelijke stok achter de deur, waardoor de kans veel groter is dat u de gewenste resultaten zult behalen!

In onze maatschappij is het steeds lastiger om gezonde keuzes te maken. Reclames en mediacampagnes vertellen niet altijd de hele waarheid en veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. Samen en Gezond maakt u bewust van wat gezonde voeding is en de invloed hiervan op uw  lichaam, zodat u nog bewuster keuzes kunt maken voor uw eigen gezondheid en die van uw gezin.

De coaching is gratis, u betaalt alleen voor de producten die u afneemt. Hiervoor geldt een tevredenheidsgarantie.