Algemeen


Het lifestyle programma wordt door ons ingezet voor het samen bereiken van resultaten op het gebied van gewichtsbeheersing (afslanken of aankomen), vitaliteit en/of sport.

Het Lifestyle programma van Herbalife is een wetenschappelijk op kruiden gebaseerd caloriearm voedingsprogramma. De basis is een unieke proteïne en energierijke, voedzame shake of maaltijd vervangende drank, waaraan voedingsstoffen zijn toegevoegd die belangrijke vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren en voedzame kruiden bevatten. Herbalife wordt sinds 1980 door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt voor meer energie & vitaliteit, het verbeteren van sportprestaties, gewichtscontrole en verbetering van de gezondheid.

De basis voor een veilig, effectief en betrouwbaar lifestyle programma bestaat uit:

  1. De producten van Herbalife
  2. Verandering van eetgewoonten
  3. Regelmatige lichaamsbeweging
  4. Voldoende water inname
  5. Voldoende rust

Samen met u gaan we bepalen hoe we aan uw doelstellingen gaan werken. Het kernpunt in de verschillende programma’s vormt het consequente gebruik van de Formule 1 proteïnedrank (voedingsshake), een superieure en onovertroffen maaltijdvervanger. Formule 1 kunt u eindeloos variëren, het is overheerlijk en heeft al vele miljoenen mensen over de hele wereld geholpen om hun streefgewicht te bereiken (en te behouden).